PRODUK

Kita duwe spesialisasi ing desain, cetakan, pabrik, didol, OEM
& Layanan ODM saka macem-macem produk, kayata dudukan mobil magnetik, mounting telpon sepeda, dudukan telpon kaca mobil, wadhah telpon meja, wadhah tablet headrest lan wadhah telpon sing males. Produk kami misuwur banget ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

Waca liyane
Gunung Tablet, Dandani DIY Linting kanthi Fleksibel (Nganti Miwiti 10,5 inci] Gunung Holder]

Gunung Tablet, Dandani DIY Linting kanthi Fleksibel (Nganti Miwiti 10,5 inci] Gunung Holder]

Kaki sing digawe 1.cross digawe saka bahan fleksibel, sing nggawe fleksibel kanggo diy2.Baca lan portabel, supaya ora ana ing ngendi wae!3.Gawe tangan gratis nganggo sing duwe sing gampang digunakake4.Supports nganti tablet 10,5 inci (max)
Gunung Samsung Fleksibel Diiyen (Handter Fleksibel

Gunung Samsung Fleksibel Diiyen (Handter Fleksibel

1.Max nganti 6.2 inci telpon pinterBahan fleksibel 2.cross bisa nggawe apa wae sing dikarepake3.four Warna kanggo pilihan4.Aniversal Gunakake menyang endi wae, kaya mobil, tas ransel.
Pemegang Ponsel Desktop ngadegake telpon lan tablet sing luwes aluminium luwes

Pemegang Ponsel Desktop ngadegake telpon lan tablet sing luwes aluminium luwes

Tandha tablet desktop iki duwe basis aluminium padat stabil kanggo njamin platform sing stabil; Kasedhiya kanthi bebas kanggo ndeleng macem-macem sudut lan ndhukung loro vertikal lan horisontal. Tetep bisa nahan kabeh telpon lan tablet wiwit saka 4 - 10 inci. Piranti sing kompatibel: iPad, iPad 2, Air iPad, iPad mini, iPad mini 2, Microsoft, Mini, Samsung Galaxy Tabpro S, Google Pixel C, Google Nexus 9. Stand Stand bakal menehi Sampeyan seneng urip: Gawe transaksi bisnis sampeyan luwih lancar, nggawe karya sampeyan luwih efisien, nggawe omah sampeyan luwih kepenak.
Spider Pamekter Tablet Telpon Lazy Statter Lazy Spider Spider Spider Spider

Spider Pamekter Tablet Telpon Lazy Statter Lazy Spider Spider Spider Spider

Kurungan komputer iki digawe saka plastik + ABO sing alus + dhukungan aloi aluminium, sing bisa mbengkongake lan bengkong, lan ditegesi 90-120cm. Sanajan wis lengkap, bisa tetep piranti stabil lan tegas; Cocog kanggo smartphone lan tablet antarane 4-14 inci. Kayata: iPad Air, iPad Pro 12,9 / 10.5, iPad Mini 4/5, iPad 10.Pal, Samsung Galaxy, lsp.; Klip kasebut dilengkapi karo proteksi karet kanggo nglindhungi telpon lan tablet saka slipping lan scratching, lan klip dhasar sing dilengkapi bantalan protèktif kanggo nglindhungi perabotan saka goresan. Kajaba iku, bisa muter 360 derajat kanthi bebas, pilih sudut sing paling nyaman kanggo nonton film, rekam video, lan sapiturute, nyedhiyakake perspektif sing sampurna.
Customer First, Quality First

OEM
& LAYANAN ODM

Kita netepi tujuan "pelanggan dhisik, kualitas dhisik", lan terus-terusan ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kebutuhan pribadi para pelanggan. Kanggo njamin kualitas produk sing duwe telpon, kita ngontrol kualitas saka bahan baku nganti produksi, inspeksi 100% sadurunge dikirim. Kita bakal ngembangake produk bermutu, nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi, lan nambah untung saka para pelanggan. Kita gelem kerja sama karo para pelanggan kanggo pembangunan jangka panjang. Spesialis Teknologi Tengda Spesialis Shenzhen., LTD. nyedhiyakake pemegang telpon paling apik kanggo pelanggan global. Temokake rincian liyane babagan sing duwe telpon grosir, hubungi saiki!

KASUS

Kita bisa nyedhiyakake OEM / ODM, barang inventaris, layanan pemasok Amazon, uga desain paket, pencetakan label lan ngirim barang menyang layanan FBA. Kita bakal ngembangake produk bermutu, nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi lan nambah untung saka para pelanggan. Kita gelem kerja sama karo para pelanggan kanggo pembangunan jangka panjang.

Waca liyane
Babagan Kita

Nyedhiyakake OEM / ODM

Shenzhen Tengda Technology Co, Ltd. dununge ing kutha Shenzhen, provinsi Guangdong, cedhak pelabuhan Hong Kong lan Yantian, kahanan sing cocog karo logistik, produksi lan grosir stent ponsel lan kurung tablet luwih saka pitung taun, pabrik kasebut jembaré 2500 meter persegi, kanthi luwih saka 40 karyawan, 6 lini produksi, QC& Peralatan mesin uji QA, kita bisa ngasilake luwih saka 150000 set telpon tahan lama saben wulan.

 


Kita duwe spesialisasi ing desain, cetakan, Pabrik, Didol lan layanan saka macem-macem produk, kayata dudukan telpon magnetik, dudukan telpon kanggo sepeda, wadhah telpon kaca mobil, wadhah ponsel, wadhah tablet headrest mobil lan wadhah telpon sing males. Produk kami misuwur banget ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

 


Kita bisa nyedhiyakake OEM / ODM, barang inventaris, layanan pemasok Amazon, uga desain paket, pencetakan label lan ngirim barang menyang layanan FBA. Kita bakal menehi solusi kanggo mbantu para pelanggan supaya bisa sukses kanthi luwih gedhe. Muga-muga bisa dirungokake saka sampeyan. Hubungi langsung.

GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Lampiran:
    Pilih basa liyane
    Basa saiki:Basa Jawa