PRODUK

Kita duwe spesialisasi ing desain, cetakan, pabrik, didol, OEM
& Layanan ODM saka macem-macem produk, kayata dudukan mobil magnetik, mounting telpon sepeda, dudukan telpon kaca mobil, wadhah telpon meja, wadhah tablet headrest lan wadhah telpon sing males. Produk kami misuwur banget ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

Waca liyane
2021 Tablet motor sepeda motor 360 sing anyar 360 derajat

2021 Tablet motor sepeda motor 360 sing anyar 360 derajat

Sing duwe telpon sepeda iki nggunakake bahan + abs + silikon, sing kuwat lan awet. Panganggone gasket silikon ing rong sisih sing duwe telpon bisa nglindhungi telpon saka gesekan lan goresan. Ing wektu sing padha, kurung ndhukung rotasi 360 jurusan, bebas milih sudut sing paling apik. Sing nduwèni ponsel iki gampang lan EASTALT kanggo nginstal, ora ana piranti sing dibutuhake, mung corak skru ing Chuck. Kompatibilitas, sing duwe ponsel bisa kompatibel karo sepeda motor, motor, stroller, lan sapiturute, lan bisa kompatibel karo telpon seluler lan tablet 3,505 inci.
Universal Luwes Aksesoris Ponsel Telepon Holder Car headrest Tablet Gunung Menenga

Universal Luwes Aksesoris Ponsel Telepon Holder Car headrest Tablet Gunung Menenga

Universal extendable Holder kanggo Tablet lan Cell PhonesIng universal extendable nduwèni nyawiji "kualitas-kelas kapisan karo desain elegan lan apik gayane". Iku prasaja kanggo nginstal lan bisa diinstal ing mburi kursi saka mobil tanpa pribadi sembarang. Sampeyan uga bisa seneng hiburan jog sampurna mburi mobil. krenjang iki migunakake bantalan silikon kanggo nambah gesekan lan mesthekake yen piranti ora bakal mlebukake mati. ngadeg wis sawetara saka sudhut kompatibilitas, bisa Applied kanggo kabeh 4-10.5 inci saka telpon seluler lan komputer tablet, lan bisa uga diputer 360 derajat, free kanggo milih sing paling apik sesanti offline.
Tinggi 360 derajat Tinggi 360 derajat Ponsel Telepon Tinggi Ponsel Telepon Tablet Tablet Tablet Tablet

Tinggi 360 derajat Tinggi 360 derajat Ponsel Telepon Tinggi Ponsel Telepon Tablet Tablet Tablet Tablet

Fitur 1: Panggonan sing ditrapake: Desktop kanggo kantor, omah, piano, bisa mbukak panggunaan, sinau digunakakeFitur 2: Kompatibel: Telpon Ponsel - 4-12,9 inci lan tablet Bearing SwitchFitur 3: Perlindhungan gel silika, ora slip, non-scrat Chuck digawe saka bahan gel silikaFitur 4: Bobot bobot logam ora goyangake bobot logam pangkalan, papat pojokan dhasar silikon dhasar anti silicone stabilFitur 5: Rotasi Bola Rotasi Pitunjuk arah 360 ° rotasi, stabil lancarFitur 6: Aja ngalangi garis pemandangan, ora manggoni penyesuaian skru ruang bisa nyuwek outfit mbukak kanthi gampang kanggo nampa pangiriman produk: Ora ana jumlah minimum jumlah 1000 PC luwih dhisik 50 dina, 25 dina kepungkur
Rega Grosir 360 Luwes Cell Desk Gunung Laptop Tablet Stand Mobile Desktop Phone Holder

Rega Grosir 360 Luwes Cell Desk Gunung Laptop Tablet Stand Mobile Desktop Phone Holder

Fitur 1: Panggonan sing ditrapake:  Desktop kanggo kantor, omah, piano, bisa mbukak panggunaan langsung,  Sinau nggunakakeFitur 2:  Kompatibel: ponsel -4-12.9 inch ponsel lan tablet bebas ngalih vertikal lan horisontalFitur 3: proteksi gel silika, non-slip, chuck non-gores digawe saka bahan gel silikaFitur 4: Dhukungan padhet bobot logam ora goyangake bobot logam dasar, patang pojok basis silikon anti-selip stabilFitur 5:  Rotasi arah Kepala werni arah 360° rotasi Sudut lengkap, stabil lan lancar  Fitur 5: ora mblokir garis pandang, ora ngenggoni papan pangaturan sekrup basa bisa dibongkar lan panyimpenan trepFitur 6:  Rentang dhuwur sing bisa diatur 30-50cm cocok kanggo macem-macem skenario     Wektu pangiriman produk: Ora ana titik moQ 500 PCS 50 dina kanggo kumpulan pisanan, 25 dina sawise
Customer First, Quality First

OEM
& LAYANAN ODM

Kita netepi tujuan "pelanggan dhisik, kualitas dhisik", lan terus-terusan ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kebutuhan pribadi para pelanggan. Kanggo njamin kualitas produk sing duwe telpon, kita ngontrol kualitas saka bahan baku nganti produksi, inspeksi 100% sadurunge dikirim. Kita bakal ngembangake produk bermutu, nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi, lan nambah untung saka para pelanggan. Kita gelem kerja sama karo para pelanggan kanggo pembangunan jangka panjang. Spesialis Teknologi Tengda Spesialis Shenzhen., LTD. nyedhiyakake pemegang telpon paling apik kanggo pelanggan global. Temokake rincian liyane babagan sing duwe telpon grosir, hubungi saiki!

KASUS

Kita bisa nyedhiyakake OEM / ODM, barang inventaris, layanan pemasok Amazon, uga desain paket, pencetakan label lan ngirim barang menyang layanan FBA. Kita bakal ngembangake produk bermutu, nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi lan nambah untung saka para pelanggan. Kita gelem kerja sama karo para pelanggan kanggo pembangunan jangka panjang.

Waca liyane
Portable 3 ing 1 Alloy Alony Notebook telpon desktop Kabar Laptop Tablet

Portable 3 ing 1 Alloy Alony Notebook telpon desktop Kabar Laptop Tablet

Stand Laptop aluminium digawe bahan wesi aluminium aluminium kanthi kualitas tinggi. Desain sing gampang lan kuwat lan sudhut nggawe laptop tetep stabil lan tanpa goyang; Dasar dobel saka ngadeg bisa diatur kanthi jembar, lan rong laptop bisa diselehake kanthi vertikal ing wektu sing padha. Pad Geter lan tembok karet saka kurung bisa ngaktifake peralatan elektronik kanthi tegas lan diselehake ing desktop ing kurungan.
Babagan Kita

Nyedhiyakake OEM / ODM

Shenzhen Tengda Technology Co, Ltd. dununge ing kutha Shenzhen, provinsi Guangdong, cedhak pelabuhan Hong Kong lan Yantian, kahanan sing cocog karo logistik, produksi lan grosir stent ponsel lan kurung tablet luwih saka pitung taun, pabrik kasebut jembaré 2500 meter persegi, kanthi luwih saka 40 karyawan, 6 lini produksi, QC& Peralatan mesin uji QA, kita bisa ngasilake luwih saka 150000 set telpon tahan lama saben wulan.

 


Kita duwe spesialisasi ing desain, cetakan, Pabrik, Didol lan layanan saka macem-macem produk, kayata dudukan telpon magnetik, dudukan telpon kanggo sepeda, wadhah telpon kaca mobil, wadhah ponsel, wadhah tablet headrest mobil lan wadhah telpon sing males. Produk kami misuwur banget ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

 


Kita bisa nyedhiyakake OEM / ODM, barang inventaris, layanan pemasok Amazon, uga desain paket, pencetakan label lan ngirim barang menyang layanan FBA. Kita bakal menehi solusi kanggo mbantu para pelanggan supaya bisa sukses kanthi luwih gedhe. Muga-muga bisa dirungokake saka sampeyan. Hubungi langsung.

GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Lampiran:
    Pilih basa liyane
    Basa saiki:Basa Jawa