PRODUK

Kita duwe spesialisasi ing desain, cetakan, pabrik, didol, OEM
& Layanan ODM saka macem-macem produk, kayata dudukan mobil magnetik, mounting telpon sepeda, dudukan telpon kaca mobil, wadhah telpon meja, wadhah tablet headrest lan wadhah telpon sing males. Produk kami misuwur banget ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

Waca liyane
Customer First, Quality First

OEM
& LAYANAN ODM

Kita netepi tujuan "pelanggan dhisik, kualitas dhisik", lan terus-terusan ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kebutuhan pribadi para pelanggan. Kanggo njamin kualitas produk sing duwe telpon, kita ngontrol kualitas saka bahan baku nganti produksi, inspeksi 100% sadurunge dikirim. Kita bakal ngembangake produk bermutu, nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi, lan nambah untung saka para pelanggan. Kita gelem kerja sama karo para pelanggan kanggo pembangunan jangka panjang. Spesialis Teknologi Tengda Spesialis Shenzhen., LTD. nyedhiyakake pemegang telpon paling apik kanggo pelanggan global. Temokake rincian liyane babagan sing duwe telpon grosir, hubungi saiki!

KASUS

Kita bisa nyedhiyakake OEM / ODM, barang inventaris, layanan pemasok Amazon, uga desain paket, pencetakan label lan ngirim barang menyang layanan FBA. Kita bakal ngembangake produk bermutu, nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi lan nambah untung saka para pelanggan. Kita gelem kerja sama karo para pelanggan kanggo pembangunan jangka panjang.

Waca liyane

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 views· December 02.2020

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 views· December 02.2020

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 views· December 02.2020

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 views· December 02.2020
Babagan Kita

Nyedhiyakake OEM / ODM

Shenzhen Tengda Technology Co, Ltd. dununge ing kutha Shenzhen, provinsi Guangdong, cedhak pelabuhan Hong Kong lan Yantian, kahanan sing cocog karo logistik, produksi lan grosir stent ponsel lan kurung tablet luwih saka pitung taun, pabrik kasebut jembaré 2500 meter persegi, kanthi luwih saka 40 karyawan, 6 lini produksi, QC& Peralatan mesin uji QA, kita bisa ngasilake luwih saka 150000 set telpon tahan lama saben wulan.

 


Kita duwe spesialisasi ing desain, cetakan, Pabrik, Didol lan layanan saka macem-macem produk, kayata dudukan telpon magnetik, dudukan telpon kanggo sepeda, wadhah telpon kaca mobil, wadhah ponsel, wadhah tablet headrest mobil lan wadhah telpon sing males. Produk kami misuwur banget ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

 


Kita bisa nyedhiyakake OEM / ODM, barang inventaris, layanan pemasok Amazon, uga desain paket, pencetakan label lan ngirim barang menyang layanan FBA. Kita bakal menehi solusi kanggo mbantu para pelanggan supaya bisa sukses kanthi luwih gedhe. Muga-muga bisa dirungokake saka sampeyan. Hubungi langsung.

GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Lampiran:
    Pilih basa liyane
    Basa saiki:Basa Jawa