Ngadeg Desktop

Tanggepan ponsel cerdas sing bisa diatur kanthi sudhut amba
Tanggepan ponsel cerdas sing bisa diatur kanthi sudhut amba
视频 2021-02-27 12:18:08.Produk iki nawakake dhukungan sing nyaman lan kelembutan mewah. Kanggo sampeyan sing seneng turu udara seger, iki bakal dadi pilihan.
Tablet Desktop Wall 2 ing 1 Ngadeg Pemegang Telpon Meja Dapur
Tablet Desktop Wall 2 ing 1 Ngadeg Pemegang Telpon Meja Dapur
OD6B / WFitur:2-in-1 Dapur Gunung StandTablet sampeyan nggawe perlengkapan dapur modern kanthi Kitchen Mount Stand 2-in-1.Dikempalken karo 2 pangkalan sing dipasang ing endi wae, tablet iki gampang dipasang ing tembok utawa ing sangisore kabinet, wadhah tablet kayu kanggo pawon, wadhah maca kindle, wadhah buku kindle utawa ngadeg kanthi sikil sing tuwuh ing ndhuwur meja utawa meja.Sing duwe pawon tablet nduweni wadhah puteran 360 derajat, ditambah pirang-pirang pivoting lan puteran. Tombol rilis cepet ngidini gampang ngilangi tablet saka wadhah sing bisa diowahi ukurane, lan lipatan standar bakal gampang disimpen nalika ora digunakake.
Pemegang Tablet DIY Fleksibel Wangun Lintas Universal
Pemegang Tablet DIY Fleksibel Wangun Lintas Universal
GD0087Fitur: 1. Sikil bentuk salib digawe saka bahan sing fleksibel, lan fleksibel bisa nggawe DIY kanthi bentuk apa wae2. Katon alus, tahan gores, fleksibel lan praktis.3. Cocog kanggo macem-macem ukuran kayata iPad, iPad Mini, iPad 4, iPad 2, iPad 34. Multiple cara nggunakake, bisa dadi hooker utawa pigura dhukungan liwat sikil siji5. Stabil ndandani tablet ing meja, ventilasi mobil, punggung kursi, gagang koper lan kesempatan liyane
Universal Multi-Fungsi Portable Spider Flexible Grip Hang Mount Stand Holder Holder
Universal Multi-Fungsi Portable Spider Flexible Grip Hang Mount Stand Holder Holder
GG016BMultifunction Lazy Bed Flexible Spider Car Tablet Holder Phone Kanggo Ipad Ponsel
Pemegang Telpon Spider Berkualitas Stand Meja Lipat Ponsel
Pemegang Telpon Spider Berkualitas Stand Meja Lipat Ponsel
GG016A..Multifunction Lazy Bed Flexible Spider Car Tablet Holder Phone Kanggo Ipad PonselUniversal Multi-Function Portable Spider Flexible Grip Hang Mount Stand Holder Holder, Spider Phone HolderBahan: Paduan Aluminium + Silikon ABS +
Pemegang Tablet DIY Fleksibel Berbentuk Universal Cross-Shaped with Expandable Stand and Grid for Tablet
Pemegang Tablet DIY Fleksibel Berbentuk Universal Cross-Shaped with Expandable Stand and Grid for Tablet
GD0086Fitur: 1. Sikil bentuk salib digawe saka bahan sing fleksibel, lan fleksibel bisa nggawe DIY kanthi bentuk apa wae2. Katon alus, tahan gores, fleksibel lan praktis.3. Cocog kanggo macem-macem ukuran kayata iPad, iPad Mini, iPad 4, iPad 2, iPad 34. Multiple cara nggunakake, bisa dadi hooker utawa pigura dhukungan liwat sikil siji5. Stabil ndandani tablet ing meja, ventilasi mobil, punggung kursi, gagang koper lan kesempatan liyane
Dudukan Meja Ponsel Desktop Ponsel lan Pemegang Tablet Stand Desktop sing Luwes karo Aluminium
Dudukan Meja Ponsel Desktop Ponsel lan Pemegang Tablet Stand Desktop sing Luwes karo Aluminium
FD1A.1. Desain khusus kanggo ponsel lan tablet2. Paduan aluminium udara lan bahan silikon3. Desain minimalis, ngangkat lan regangan gratis4. Sudut sing bisa disetel
Universal Holder Holder Desktop Adjustable Mini lazy Phone Holder Stand for iPhone iPad Air lazy Mobile Phone Holder
Universal Holder Holder Desktop Adjustable Mini lazy Phone Holder Stand for iPhone iPad Air lazy Mobile Phone Holder
OD9Ndhukung Dhukungan Tablet PC Cell Ponsel AnyarStand PC Tablet Telepon + Gampang Digunakake + Angle Luwes + Pemegang TelponPanyekel Ponsel + Desktop + Tablet Dhukungan StandStand Holder Kanggo iPhone 7 6 6s Plus 5S 5 5C Kanggo iPad Air 2 Mini 2 3 4
Meja nduwe ponsel gaya Cina pas karo tablet desktop ponsel 4-9.7 inci
Meja nduwe ponsel gaya Cina pas karo tablet desktop ponsel 4-9.7 inci
OD4Prospek pangembangan produk iki diakoni dening akeh pelanggan.Dudukan pc tablet Kualitas paling apik paduan aluminium Multifungsi gantung ponsel desktop lipat berdiri.Sing nduwe telpon desain Meja anyar 360 derajat tablet pc universal.Meja telpon 360 Tablet Meja Meja Ponsel sing Bisa Dhewe Meja Meja PonselNdhuwur tablet sing bisa dilipat kompatibilitas sing kuwat Ndhuwur tablet telpon fleksibel tahan tren 2021.
Kualitas tinggi ponsel lipat desktop ngadeg 360 rotasi wadhah smartphone logam ABS kanggo mejo
Kualitas tinggi ponsel lipat desktop ngadeg 360 rotasi wadhah smartphone logam ABS kanggo mejo
FD4Produk kasebut misuwur banget ing industri iki saengga akeh pelanggan nggunakake kanthi lengkap.Dianggo: Universal Phone StandFitur: 360 Derajat PuterTembung kunci: Holder Smartphone Holder Cell
Tablet Ponsel Panyekel Aluminium Alloy Cellphone Tablet Stand
Tablet Ponsel Panyekel Aluminium Alloy Cellphone Tablet Stand
GL059.Fitur:Aluminium PadatAwak aluminium awet, kanthi konstruksi sing kuat, bisa nahan telpon kanthi mantep.Anti Gores & Anti GeserPad silikon anti gores sing luwih gedhe menehi proteksi sing pantes sanajan ponsel sampeyan dicopot.Desain GayaRampung elegan muji umume piranti (utamane kanggo iPads), kanthi warna lan gaya.
Obat2 Multifungsi Tablet OD2
Obat2 Multifungsi Tablet OD2
Tablet Obat2 Multifungsi OD2.Nggunakake produk iki bisa nyuda pengaruhe pribadi ing lingkungan. Iki nyumbang banget kanggo nyuda jejak karbon.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa