Stand Laptop Multi-Sudut sing Kompatibel Kompatibel karo MacBook Pro / Air, Laptop Apple, Notebook lan Tablet Desktop Ruang Hemat Desktop 11-15.6 "kanthi Pad Silikon Anti-Slip GL054A

Stand Laptop Multi-Sudut sing Kompatibel Kompatibel karo MacBook Pro / Air, Laptop Apple, Notebook lan Tablet Desktop Ruang Hemat Desktop 11-15.6 "kanthi Pad Silikon Anti-Slip GL054A

Fitur :


Wungu silikon anti-slip silikon lan bantalan Silikon.


18 derajat Laptop ndeleng dhuwur ningkatake postur sing apik lan nyuda mata lan gulu sampeyan.


KOMPILITIF EKSTENIF: Desktop desktop Moutik cocog kanggo laptop apa wae ing antarane 11- 15.6 ", kaya Apple Macbook, Mackbook Air, Macbook Pro lan liya-liyane.


DESAIN ERGONOMI: Riser laptop kanggo meja nawakake sudhut sing nyenengake kanggo ngetik lan ndeleng kanggo ngatasi rasa gulu lan pundhak.


TETEP
& BADAN ALUMINIUM PADU: Stand komputer komputer sing stabil nyedhiyakake stabilitas sing cukup lan bantalan silikon anti-slip kanthi efektif bakal nglindhungi laptop saka karusakan.


CONVENIENT TO CARRY: Desain lipat lan bobot entheng (udakara 25oz) luwih gampang nyelehake meja laptop iki menyang tas lan nggawa menyang kantor, bar kopi lan ing endi wae sampeyan pengin. Uga meja laptop kanggo santai ing amben utawa sofa.


TETAP NEPAS
& SAVE SPACE: Fitur manajemen kabel ing mburi ngadeg iki ngidini ngatur kabel pengisian daya kanthi rapi lan fitur sing bisa dilipat mbantu ngirit ruangan supaya lingkungan sing gampang lan resik nalika ora digunakake.


KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13392832749

Telpon:

+86-0755-28504323

WhatsApp:

13392832749

WeChat:

13392832749

Materi

Silikon + Aluminium + paduan

Werna

Perak

Bobot produk

450g

Piranti sing cocog

Universal kanggo telpon kanthi ambane 5,8-10

Ukuran paket

53 * 40 * 29cm , 24 pcs / karton    14,68kg

MOQ

200PCS

Wektu Pangiriman

3-7 dina sawise konfirmasi pesenan tuku

Ukuran Produk

240 * 240 * 12mm  

Cathetan:

- Mangga waca pangukuran. Kesalahan pangukuran cilik diidini ing kisaran normal.

- Bisa uga ana beda warna amarga monitor, kamera utawa faktor liyane, waca item fisik.


Paket Klebu:

1 x Meja Telepon Meja Tablet  


Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.
Lampiran:
    Pilih basa liyane
    English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
    Basa saiki:Basa Jawa