Stand Laptop Multi-Angle sing bisa diatur Kompatibel karo MacBook Pro/Air, Laptop Apple, 11-15.6" Notebook lan Tablet Desktop Space-Saving Holder karo Anti-Slip Silicone Pad GL054A

Stand Laptop Multi-Angle sing bisa diatur Kompatibel karo MacBook Pro/Air, Laptop Apple, 11-15.6" Notebook lan Tablet Desktop Space-Saving Holder karo Anti-Slip Silicone Pad GL054A

Fitur:

Ngangkat pinggiran anti-slip Silicone lan bantalan Silicone.

18 derajat Derajat tampilan stand laptop ningkatake postur sing apik lan nyuda ketegangan ing mripat lan gulu.

KOMPATIBILITAS EKSTENSIF: Moutik desktop stand cocok kanggo laptop apa wae antarane 11- 15.6", kaya Apple Macbook, Mackbook Air, Macbook Pro lan liya-liyane.

DESIGN ERGONOMIS: Laptop riser kanggo meja menehi sudut sing nyaman kanggo ngetik lan ndeleng kanggo ngilangi nyeri gulu lan pundhak.

STABIL& BODY ALUMINIUM SOLID: Stand komputer aluminium sing kuwat nyedhiyakake stabilitas sing apik lan bantalan silikon anti-slip kanthi efektif nglindhungi laptop saka karusakan.

SENANG DIBAWA: Desain sing bisa dilipat lan bobot entheng (udakara 25oz) gampang dilebokake meja laptop iki menyang tas lan digawa menyang kantor, bar kopi lan menyang ngendi wae. Uga meja laptop kanggo santai ing amben utawa sofa.

TETEP RAPI& SAVE SPACE: Fitur manajemen kabel ing mburi ngadeg ngadeg iki ngidini kanggo ngatur kabel pangisi daya rapi lan fitur foldable mbantu ngirit papan kanggo nggawe lingkungan prasaja lan resik nalika ora dienggo.


KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

+86-13312979384

Telpon:

+86-0755-28504323

WhatsApp:

13312979384

WeChat:

13312979384
Kirimake priksaan sampeyan

Bahan

Silicone + Aluminium + alloy

warna

salaka

bobot produk

450g

Piranti sing cocog

Universal kanggo telpon kanthi ambane 5.8-10

Ukuran paket

53 * 40 * 29cm, 24 pcs / karton  14,68 kg

MOQ

200PCS

Wektu Pangiriman

3-7 dina sawise konfirmasi pesenan tuku

Ukuran produk

240*240*12mm 

Cathetan:

- Mangga deleng pangukuran. Kesalahan pangukuran cilik diidini ing kisaran normal.

- Bisa uga ana bedane warna amarga monitor, kamera utawa faktor liyane, waca barang fisik.


Paket kalebu:

1 x Tablet Meja Telpon Wadhah 



Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.
Lampiran:
    Pilih basa liyane
    English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
    Basa saiki:Basa Jawa

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran: