2 ing 1 Wall Desktop Tablet Stands Kitchen Tablet Mount Stand Phone Holder

KIRIM INQUIRY SAIKI
SKU
GT0030
Jeneng produk
Moutik pawon tablet wadhah
Area Aplikasi
Kantor Ngarep Pawon Desktop Live Learning
Fitur Utama1
Kompatibilitas jembar: kompatibel karo ponsel lan tablet 5-12 inci
Fitur Utama2
Lempitan kompak kanggo panyimpenan gampang lan portabilitas
Fitur Utama3
Multiple joints fleksibel lan wadhah puteran 360 derajat
Bobot produk
550G
Ukuran produk
ukuran lipat 22.8*4.6 CM ukuran collet 13.6*6.4 CM
Ukuran Karton
50*43*32CM
KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan

2 ing 1 Wall Desktop Tablet Stands Kitchen Tablet Mount Stand Phone Holder


Wadah tablet pawon Moutik dibundel karo 2 pangkalan sing dipasang ing endi wae, tablet iki gampang dipasang ing tembok utawa ing ngisor lemari, utawa malah diselehake ing saku kursi kursi pesawat! Ngadeg uga bisa ditampilake mujur kanthi sikil sing nggedhekake ing permukaan meja utawa counter. Iki nduweni wadhah puteran 360 derajat, ditambah karo pirang-pirang sendi pivoting lan puteran. Tombol release cepet ngidini kanggo gampang selipan tablet lan dibusak ing wadhah luwes, lan stand lempitan kompak kanggo gampang panyimpenan nalika ora dienggo. Uga kalebu stylus sing elegan lan tether elastis, ditambah karo genggeman sing trep ing gulu stand.

Pambuka produk

Babagan item iki


PANDANGAN HORIZONTAL lan VERTIKAL: Wadah telpon mobil bisa ditahan kanthi horisontal lan vertikal. Iku apik yen sampeyan butuh telpon kanggo nindakake GPS ing mobil utawa nonton film kanthi horisontal. Wigati dimangerteni manawa kudu macet ing permukaan sing lancar, lan telpon sampeyan mung bisa diisi daya ing posisi horisontal.

KOMPATIBILITAS UNIVERSAL:Gunung telpon mobil bisa akeh pas karo telpon saka 3.5 inch kanggo 6.8 inch, kayata iPhone XS/XS Mas/XR/X/8/8+/7/7+/SE/6s/6+/5s/4, Samsung Galaxy S10/S9/S8/S7/S6/S5/S4, HTC, LG, Nexus, Nokia, lan piranti GPS liyane.

360 DEGREE ROTATION: Wadah telpon mobil dilengkapi alas sing bisa diputar 360 derajat. Sampeyan bisa nyetel sembarang amba sing aran nyaman, supaya sampeyan ora perlu kanggo nyetel amba kerep nalika sampeyan ing mobil, kang njamin safety nalika nyopir, ngomong, navigasi, dhaptar musik utawa ngisi daya.

STABIL LAN TANPA RUSAK DASHBOARD MOBIL:Ing ngisor wadhah telpon mobil digawe saka adhesives teknologi dhuwur, kang bisa dicopot, bisa digunakake maneh lan washable. Kajaba iku, ora bakal ninggalake ampas ing dashboard. Thanks kanggo bantalan karet sing lengket, telpon sampeyan bakal adoh saka nabrak, goresan lan mabur, sanajan ana rem darurat, mandheg tiba-tiba lan belokan sing cetha.

RESISTANCE SURYA:Dudukan telpon mobil kanthi desain tutup cangkang slop bisa nglindhungi piranti saka panas srengenge. Sing luwih penting, sampeyan isih bisa ndeleng layar kanthi jelas ing kursi nalika ana ing srengenge. Aja kuwatir yen cahya sing dibayangke bakal mengaruhi tampilan sampeyan.

Parameter produk
Model NO.
GT0030
Skenario sing ditrapake
Kantor Ngarep Pawon Desktop Live Learning
Ukuran
ukuran lipat 22.8*4.6 CM ukuran collet 13.6*6.4 CM
merek dagang
Moutik
Jeneng produk
Wadhah tablet pawon Moutik
Bahan Produk
Paduan aluminium + ABS + Silikon
Bobot barang
550G
Customized
OEM/ODM
Detail Produk

Fitur produk
        
Kompatibilitas kuwat, bisa muter 360 derajat

Model iki nggawe sudut pandang sing sampurna, kanthi 3 sendi fleksibel lan wadhah puteran 360 derajat.  bisa kompatibel karo sel 5-12 inci lan talebet, lan apik kanggo omah, amben, kantor lan acara bisnis kanggo tampilan lan interaksi hands-free. apa maneh, iku gampang kanggo lempitan, dawa lempitan punika 8 inch, iku trep banget kanggo nindakake.

sendi fleksibel lan versatility

Model iki digawe saka bahan aluminium alloy, workmanship apik, karo kunci heksagonal nang, sampeyan bisa nyetel tightness saka 3 kelenjar krenjang, nyetel amba ing bakal, milih arah paling apik, inclination, rotasi lan dhuwur kanggo ketemu Panjenengan kabutuhan. Ing setelan instalasi, pangaturan nduweni kemampuan sing ora padha, bisa dilipat utawa disimpen kanthi kompak.

      
Gambar Pabrik

FAQ
Apa stok produk perusahaan cukup?
Ya, produk kita duwe saham saham sing akeh kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
Apa MOQ sampeyan?
Kita duwe sawetara model ing saham, Ora ana MOQ kanggo pesenan Trial, Sawetara Model Mulai saka 100--3000 pcs.
Kepiye babagan wektu timbal?
Wektu timbal produksi massal gumantung saka jumlah pesenan, biasane, 1000pcs, wektu timbal yaiku 7 ~ 15 dina.
Apa kita bisa nyedhiyakake layanan OEM / ODM?
Ya, kita profesional& Produsen sing berpengalaman khusus ing desain, manufaktur, lan nyedhiyakake macem-macem produk aksesoris telpon lan cetakan, utamane ing Telpon&Produk Tablet Holder.
Apa sampeyan nawakake Layanan Produk Sumber?
Ya, kita bisa nawakake layanan sumber siji-mandeg kanggo mbantu sampeyan ngirit biaya lan wektu pengiriman.
Layanan kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba kanggo pelanggan kanggo mriksa apa produk cocok kanggo pasar.
Bakal kasedhiya online almot ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Ngirim 5000 pcs ing 2 minggu kanggo pesenan biasa.


Telpon:
+86-13312979384
Telpon:
+86-0755-28504323
WhatsApp:
WeChat:
13312979384
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.
Lampiran:
    Pilih basa liyane
    English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
    Basa saiki:Basa Jawa

    Kirimake priksaan sampeyan

    Lampiran: