Tablet Desktop Wall 2 ing 1 Ngadeg Pemegang Telpon Meja Dapur

Tablet Desktop Wall 2 ing 1 Ngadeg Pemegang Telpon Meja Dapur

OD6B / W


Fitur:


2-in-1 Dapur Gunung Stand


Tablet sampeyan nggawe perlengkapan dapur modern kanthi Kitchen Mount Stand 2-in-1.


Dikempalken karo 2 pangkalan sing dipasang ing endi wae, tablet iki gampang dipasang ing tembok utawa ing sangisore kabinet, wadhah tablet kayu kanggo pawon, wadhah maca kindle, wadhah buku kindle utawa ngadeg kanthi sikil sing tuwuh ing ndhuwur meja utawa meja.


Sing duwe pawon tablet nduweni wadhah puteran 360 derajat, ditambah pirang-pirang pivoting lan puteran. Tombol rilis cepet ngidini gampang ngilangi tablet saka wadhah sing bisa diowahi ukurane, lan lipatan standar bakal gampang disimpen nalika ora digunakake.

KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13312979384

Telpon:

+86-0755-28504323

WhatsApp:

13312979384

WeChat:

13312979384

Fitur:

2-in-1 Dapur Gunung Stand

Tablet sampeyan nggawe perlengkapan dapur modern kanthi Kitchen Mount Stand 2-in-1.

Dikempalken karo 2 pangkalan sing dipasang ing endi wae, tablet iki gampang dipasang ing tembok utawa ing sangisore kabinet, wadhah tablet kayu kanggo pawon, wadhah maca kindle, wadhah buku kindle utawa ngadeg kanthi sikil sing tuwuh ing ndhuwur meja utawa meja.

Sing duwe pawon tablet nduweni wadhah puteran 360 derajat, ditambah pirang-pirang pivoting lan puteran. Tombol rilis cepet ngidini gampang ngilangi tablet saka wadhah sing bisa diowahi ukurane, lan lipatan standar bakal gampang disimpen nalika ora digunakake.

Materi

Paduan aluminium + ABS

Werna

Ireng , Putih

Bobot

549g / 1.21lb

Jarak sing jembar

12.5-19mm (4.9-7.5 inci)

Ukuran Kompatibel

4-10.5 "Ponsel& Tablet

Apa Sampeyan

1x Tembok PawonGunungs Dhasar 

1xPanyekel Tablet

1 x Spacer

2 x Sekrup

Titik

KOMPILIBITAS EKSPRANSIF - Ingtablet pawon dipasang cocog kanggo smartphone lan tablet saka 4 inci nganti 10,5 inci ponsel lan tabletkalebu galaksi s9 plus, Galaxy s9, Galaxy S8 Plus, Galaxy S8, Galaxy S7, Kanggo Iphone 8 Plus, 7 Plus, 7,6S, X, Moto G6, E4, E4 Plus, Z2 Force, KanggoHuawei Mate 10, P20 Lite, P20 Pro, Mate 9, KanggoIpad 9.7, mini 2, pro 10.5, Kanggo Samsung Galaxy Tab 7 inci, 8 inci, 9,7 inci.

GAMPANG GAMPANG - The telpon pawonngadegDesain unik nyedhiyakake telung mode tampilan: meja, tembok, lan kabinet. Mbusak kekacoan lan ngirit ruangan kanthi sikil logam sing bisa diupgrade. Cocog kanggo nindakake tugas sekolah online utawa seluler, ubungan karo aplikasi, nonton video, browsing web online& liyane

 

EVERY ANGLE COVERED - Dilengkapi macem-macem sendi fleksibel ditambah headpiece puteran 360 derajat, ikitablet dipasangngadegisine saben amba tampilan. Awak aluminium sing ramping lan lipet rapi dadi kompak, bentuk sing ramah kanggo plancongan, dadi papan tablet sing apik ing omah utawa dalan!

 

GUNUNG ING endi wae - Babagan karo mounting cradles lan kabeh hardware sing dibutuhake, iki Tablet ngadeg ngadegbisa gampang dicopot lan diinstal maneh kaya sing sampeyan butuhake, supaya gampang ngakses media nalika lan ing endi sampeyan butuh. Cocog kanggo tembok kelas, meja kantor, utawa ing ngisor meja pawon!

 

GRATIS CLUTTER& GRATIS PESAN - Tetep dipasang lan ngresiki counter, ndhuwur meja, desktop utawa gunakake mandhiri kanthi alangan minimal saka sikil logam Ing tablet countertop mount ngadeg supaya piranti tetep luwih dhuwur supaya ora ana tumpahan cair sing bakal ngrusak utawa ngrusak tablet nalika digunakake ing pawon utawa toko.

 

 

Sing duwe sing bisa diatur bisa nyekel kabeh iPad utawa tablet liyane 4 nganti 10,5 "Tablet lan Telpon

Kanggo Desktop / Countertop& Gunakake Mountable / Kabinet

Kitchen Tablet Mount gampang banget kanggo ngunggahake monitor nganti level mripat, Cocog kanggo sampeyan kanthi online, nonton TV, interaksi karo aplikasi, nonton video, browsing web online nalika sampeyan ing pawon.

Iki nduweni wadhah puteran 360 derajat, ditambah karo pirang-pirang pivoting lan puteran. Tombol rilis cepet ngidini gampang ngilangi tablet saka wadhah sing bisa diowahi ukurane, lan lipatan standar bakal gampang disimpen nalika ora digunakake.



Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.
Lampiran:
    Pilih basa liyane
    English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
    Basa saiki:Basa Jawa