Prodhimi dhe shitja me shumicë e mbajtësit të telefonit dhe mbajtëses së tabletave
Gjuhe

Mbështetje për kufizimin e kokës

Mbajtës Universal i Rrotullimit të Shkallës 360 Shkallë Universal për huawei p20 lite
Mbajtës Universal i Rrotullimit të Shkallës 360 Shkallë Universal për huawei p20 lite
GJV 002Testet elektrike të kryhen në mënyrë profesionale nga një ekip i QC. Kryesisht testohet për vazhdimësinë, tensionin dhe amperacionin e tij.Karakteristika kryesore 1: Përputhshmëria superKarakteristika kryesore2: Puna për modelin më të makinaveKarakteristika kryesore3: Ngjitës i fortëTipari kryesor4: Kompakt dhe i dobishëmKarakteristika kryesore5: Pamje e përsosur e drejtimit të makinës
Aksesorë për panelin e makinës Kllapa e mbajtëses së mbajtësit të lëvizshëm të panelit celular
Aksesorë për panelin e makinës Kllapa e mbajtëses së mbajtësit të lëvizshëm të panelit celular
GJV 002Ky produkt nuk do të dalë kurrë nga moda për shkak të pamjes së tij natyrore, artistike dhe elegante. Mund të jetë një tipar dallues për dekorimin e dhomës.Karakteristika kryesore 1: Përputhshmëria superKarakteristika kryesore2: Puna për modelin më të makinaveKarakteristika kryesore3: Ngjitës i fortëTipari kryesor4: Kompakt dhe i dobishëmKarakteristika kryesore5: Pamje e përsosur e drejtimit të makinës
Mbajtëse universale e telefonit për malin kompakt dhe të dobishëm për samsung galaxy s8
Mbajtëse universale e telefonit për malin kompakt dhe të dobishëm për samsung galaxy s8
MM002Teknika e prodhimit azhurnohet bazuar në tregun e ndriçimit LED. Ajo ka evoluar shumë gjatë viteve të kaluara.Karakteristika kryesore 1: Përputhshmëria superKarakteristika kryesore2: Puna për modelin më të makinaveTipari kryesor3: Ngjitës i fortëTipari kryesor4: Kompakt dhe i dobishëmKarakteristika kryesore5: Pamje e përsosur e drejtimit të makinës
Mbajtës i telefonit celular rrotullues 360 pult magnetik
Mbajtës i telefonit celular rrotullues 360 pult magnetik
GD0104 inspektohet dhe testohet nga QC për të garantuar cilësinë e tij.Karakteristikë:1. Përdorni skenën: xhami i panelit të instrumenteve;2, gota thithëse nano-silikoni, pa rrjedhje të ajrit, mund të pastrohen;3, koka e magnetit zgjidhet 360 gradë, shufra teleskopike rrotullohet me 270 gradë dhe çdo rregullim mund të shtrihet dhe rrotullohet lirshëm në çdo kënd;4, tabletë i përputhshëm i telefonit celular 5,5 inç;5, dizajni teleskopik, rregullimi i qëndrueshëm;
Mbajtës universal i telefonit celular Mbajtës magnetik i ventilimit të ajrit të makinës për smartphone
Mbajtës universal i telefonit celular Mbajtës magnetik i ventilimit të ajrit të makinës për smartphone
FM2Karakteristikat:100% me cilësi të re dhe të lartë;Funksionim me të vërtetë me një dorë, thjesht lëshoni telefonin tuaj dhe pirgja rregullon automatikisht për tu përshtatur Ju lejon të dilni pa duar me telefonin tuaj për sigurinë e ngasjes;Mbaj mbajtësin magnetik të ventilimit të ajrit dizajn i ri;Montimi i lehtë i shfryrjes së ajrit, i shpejtë dhe i përshtatshëm;Madhësia kompakte dhe e vogël nuk do të bllokojë shikimin tuaj për ngasje të sigurt;
Mbajtësi Universal i Ajrit Magnetik të Ajrit FM6
Mbajtësi Universal i Ajrit Magnetik të Ajrit FM6
Mbajtësi Universal i Ajrit Magnetik të Ajrit FM6. vazhdimisht është rritur dhe zgjeruar në konkursin ndërkombëtar.
Mbajtësi i telefonit ajror me ajër të rrotullimit 360 Mbajtësi FM5
Mbajtësi i telefonit ajror me ajër të rrotullimit 360 Mbajtësi FM5
Mbajtësi i telefonit ajror me ajër të rrotullimit 360 Mbajtësi i telefonit FM5.Unë e bleva këtë dhe rashë në dashuri me sa e lehtë ishte të zbatohej dhe sa natyrale bukur e përmirësoi pamjen time. - thotë një nga klientët tanë.
Mbajtësi i telefonit të ajrit të makinës FA2
Mbajtësi i telefonit të ajrit të makinës FA2
Mbajtësi i telefonit të ajrit të makinës FA2.Produkti është hipoalergjik, prandaj shpesh rekomandohet për ata me alergji në lëkurë ose me lëkurë të ndjeshëm ose që përdoren në produkte mjekësore.
Mbajtës i telefonit ajror për makinën FA1
Mbajtës i telefonit ajror për makinën FA1
Mbajtëse e telefonit për ajër të hapur për makinë.Ky produkt nuk zbardhet lehtë ose bëhet i butë. Materialet e saj prej pëlhure do të zgjasin për një kohë të gjatë dhe do të qëndrojnë të gjallë dhe të ruajnë një pamje të freskët.
Mbajtëse e mbështetëses së mbështetëses së makinës silikoni GH027
Mbajtëse e mbështetëses së mbështetëses së makinës silikoni GH027
Mbajtëse e mbështetëses së mbështetëses së makinës silikoni GH027.Ky produkt është shumë i frymëmarrjes. Pëlhura e saj lejon që ajri të lëvizë lirshëm dhe lagështia lëshohet shpejt, gjë që krijon një mjedis të frymëmarrjes.
Mbështetëse për jastëkët e pasëm të makinës FH1
Mbështetëse për jastëkët e pasëm të makinës FH1
Mbështetëse për jastëkët e pasëm të makinës FH1.Produkti është krejtësisht i përshtatshëm për ata planifikues ose pjesëmarrës të ngjarjeve që nuk duan një shi ose me erë të ndërpresë ngjarjen.
Mbajtëse e mbështetëses së mbështetëses së makinës silikoni GH027
Mbajtëse e mbështetëses së mbështetëses së makinës silikoni GH027
Mbajtëse e mbështetëses së mbështetëses së makinës Silicon
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip