Panyekel Telepon Sareng Pembuatan Tablet Bracket Sareng Grosir

Bahasa
PRODUK

Kami ngahususkeun kana desain, kapang, pabrik, penjualan, OEM
& Jasa ODM tina sababaraha produk stand, sapertos anu gaduh mobil magnét, dipasang telepon sapédah, telepon kaca mobil, wadah telepon méja, wadah tablet headrest sareng wadah telepon teu puguh. Produk kami populér pisan di Amérika Kalér, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

MACA DEUI
Palanggan Kahiji, Kualitas Mimiti

OEM
& LAYANAN ODM

Kami taat kana tujuan "pelanggan heula, kualitas heula", sareng teras-terasan ngembangkeun produk énggal pikeun nyumponan kabutuhan pribadi konsumén kami. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas produk anu gaduh telepon kami, kami mastikeun ngadalikeun kualitas tina bahan baku dugi ka produksi, inspeksi 100% sateuacan dikintun. Urang bakal ngembangkeun produk kualitas luhur, nyayogikeun jasa kualitas luhur, sareng ningkatkeun kamampuan konsumén urang. Kami daék kerjasama sareng konsumén pikeun pamekaran jangka panjang. Téhnologi Tengda Khusus co co., LTD. nyayogikeun anu gaduh telepon pangsaéna pikeun konsumén global. Kéngingkeun langkung seueur rinci ngeunaan anu gaduh telepon borongan, kontak ayeuna!

KASUS

Kami tiasa nyayogikeun OEM / ODM, barang inventarisasi, jasa pemasok Amazon, ogé desain paket, percetakan labél sareng ngirim barang ka jasa FBA. Kami bakal ngembangkeun produk kualitas luhur, nyayogikeun jasa kualitas luhur sareng ningkatkeun kamampuan konsumén urang. Kami daék kerjasama sareng konsumén pikeun pangwangunan jangka panjang.

MACA DEUI

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 pandangan· December 02.2020

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 pandangan· December 02.2020

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 pandangan· December 02.2020

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 pandangan· December 02.2020
TENTANG KAMI

Nyayogikeun OEM / ODM

Shenzhen Special Tengda Technology Co., Ltd. perenahna di kota Shenzhen, propinsi Guangdong, caket Hong Kong sareng port Yantian, kaayaan logistik anu merenah, produksi sareng borong stent ponsel sareng kurung tablet langkung ti tujuh taun, pabrik nutupan legana 2500 méter pasagi, kalayan langkung ti 40 padamel, 6 lini produksi, QC& Peralatan mesin uji QA, urang tiasa ngahasilkeun langkung ti 150000 set telepon tahan awét unggal bulan.

 


Kami ngahususkeun kana desain, kapang, pabrik, diobral sareng jasa sababaraha produk stand, sapertos telepon telepon magnét, telepon pikeun sapédah, mobil kaca mobil Produk kami populér pisan di Amérika Kalér, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

 


Urang tiasa nyayogikeun OEM / ODM, barang inventarisasi, jasa pemasok Amazon, ogé desain paket, percetakan labél sareng ngirim barang ka jasa FBA. Kami bakal nyayogikeun solusi pikeun ngabantosan konsumén urang ngahontal kasuksésan anu langkung ageung. Kami ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun. Hubungi kami langsung.

BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    Basa ayeuna:Sundanese