PRODUK

Kami ngahususkeun kana desain, kapang, pabrik, penjualan, OEM
& Jasa ODM tina sababaraha produk stand, sapertos anu gaduh mobil magnét, dipasang telepon sapédah, telepon kaca mobil, wadah telepon méja, wadah tablet headrest sareng wadah telepon teu puguh. Produk kami populér pisan di Amérika Kalér, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

MACA DEUI
Tablet Tablet Gunung Gunung ngawangun universal

Tablet Tablet Gunung Gunung ngawangun universal

Suku anu ngawangun2.Bable sareng portabel, janten beuheung di mana waé!3.go leungeun gratis sareng anu gampang panahan4.Supports dugi ka 10.5 inci (max) tablet
Universal Dy Smart Cross Cross Crossed Goréng Goréng Holding Gunung (Hideung)

Universal Dy Smart Cross Cross Crossed Goréng Goréng Holding Gunung (Hideung)

1.max dugi ka 6.2 inci telepon Smart2. Bentuk fléksibel3.four warna kanggo pilihan4.Antri panggunaan ka tempat, sapertos mobil, kantong.
Topht Start Telepon Mobile Cet Cet sareng Tablet Treving Treval Treval Shirtium

Topht Start Telepon Mobile Cet Cet sareng Tablet Treving Treval Treval Shirtium

Tablet desktop ieu dina waktos aluminium stabil pikeun mastikeun platform anu stabil; Éta bebas dicirikeun pikeun ningali sudut pandang sareng ngadukung dua anu nangtung sareng horisontal. Hareup tiasa ngayakeun sadaya telepon sareng tablet mimitian ti 4 - 10 inci. Alat anu cocog: iPad, iPad 2, iPad 3, Udon Udara, iPad Mini, itineure Galaxal City S2, Minung Nonxus Anjeun hirup hirup: ngadamel transaksi bisnis anjeun langkung lancar, ngajantenkeun padamelan anjeun langkung éfisién, ngajantenkeun bumi anjeun langkung raoseun.
Spider Power Telepon Table Tabel Stepet nangtung smartphone Power Grider Show

Spider Power Telepon Table Tabel Stepet nangtung smartphone Power Grider Show

Tangkatan komputer ieu didamel tina PVC lemes PVC + Eat Spotas ara isinin aluminium alumoy ngadukung rod, anu tiasa tiasa dianggo sareng bengkok, sareng santai, sareng sabalikna bakal. Bahkan upami diperpanjang kanggo sapinaded sadayana, éta tiasa ngajér alatna stabil sareng virtual; Éta cocog pikeun smartphone sareng tablet antara 4-14 inci. Sapertos: i iPad, IPad Pro 12.9 / 10.5, iPad mini 4/5, iPad RSA, jsung.; SuSung.; Jsung Galaxy, jsin.; Clip dilengkepan ku Pad pelindung karét pikeun ngajagaan telepon sareng tablet anjeun ti ngorotan sareng goresan, sareng klip dasar dilengkepan ku hijina buruk pikeun ngajagi parabot anjeun tina goresan anjeun tina goresan parabot. Salaku tambahan, éta tiasa muterkeun 360 derkaya obyékaya, pilih murky anu paling teu karep pikeun nonton pilem, rékaman pidio, jsbij.
Palanggan Kahiji, Kualitas Mimiti

OEM
& LAYANAN ODM

Kami taat kana tujuan "pelanggan heula, kualitas heula", sareng teras-terasan ngembangkeun produk énggal pikeun nyumponan kabutuhan pribadi konsumén kami. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas produk anu gaduh telepon kami, kami mastikeun ngadalikeun kualitas tina bahan baku dugi ka produksi, inspeksi 100% sateuacan dikintun. Urang bakal ngembangkeun produk kualitas luhur, nyayogikeun jasa kualitas luhur, sareng ningkatkeun kamampuan konsumén urang. Kami daék kerjasama sareng konsumén pikeun pamekaran jangka panjang. Téhnologi Tengda Khusus co co., LTD. nyayogikeun anu gaduh telepon pangsaéna pikeun konsumén global. Kéngingkeun langkung seueur rinci ngeunaan anu gaduh telepon borongan, kontak ayeuna!

KASUS

Kami tiasa nyayogikeun OEM / ODM, barang inventarisasi, jasa pemasok Amazon, ogé desain paket, percetakan labél sareng ngirim barang ka jasa FBA. Kami bakal ngembangkeun produk kualitas luhur, nyayogikeun jasa kualitas luhur sareng ningkatkeun kamampuan konsumén urang. Kami daék kerjasama sareng konsumén pikeun pangwangunan jangka panjang.

MACA DEUI
TENTANG KAMI

Nyayogikeun OEM / ODM

Shenzhen Special Tengda Technology Co., Ltd. perenahna di kota Shenzhen, propinsi Guangdong, caket Hong Kong sareng port Yantian, kaayaan logistik anu merenah, produksi sareng borong stent ponsel sareng kurung tablet langkung ti tujuh taun, pabrik nutupan legana 2500 méter pasagi, kalayan langkung ti 40 padamel, 6 lini produksi, QC& Peralatan mesin uji QA, urang tiasa ngahasilkeun langkung ti 150000 set telepon tahan awét unggal bulan.

 


Kami ngahususkeun kana desain, kapang, pabrik, diobral sareng jasa sababaraha produk stand, sapertos telepon telepon magnét, telepon pikeun sapédah, mobil kaca mobil Produk kami populér pisan di Amérika Kalér, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

 


Urang tiasa nyayogikeun OEM / ODM, barang inventarisasi, jasa pemasok Amazon, ogé desain paket, percetakan labél sareng ngirim barang ka jasa FBA. Kami bakal nyayogikeun solusi pikeun ngabantosan konsumén urang ngahontal kasuksésan anu langkung ageung. Kami ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun. Hubungi kami langsung.

BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    Basa ayeuna:Sundanese