PRODUK

Kami ngahususkeun kana desain, kapang, pabrik, penjualan, OEM
& Jasa ODM tina sababaraha produk stand, sapertos anu gaduh mobil magnét, dipasang telepon sapédah, telepon kaca mobil, wadah telepon méja, wadah tablet headrest sareng wadah telepon teu puguh. Produk kami populér pisan di Amérika Kalér, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

MACA DEUI
2021 New 360 Gelar Rotatable motor sapédah Cell Tablet Nangtung Gunung Smart Sapédah Mobile Phone Holder

2021 New 360 Gelar Rotatable motor sapédah Cell Tablet Nangtung Gunung Smart Sapédah Mobile Phone Holder

wadah telepon sapedah ieu uses material ABS + Silicone, nu kuat jeung awét. Pamakéan silicone gaskets di dua siders tina wadah telepon bisa ngajaga telepon ti gesekan na goresan. Dina waktu nu sarua, bracket nu ngarojong rotasi 360-gelar, bébas milih sudut pangalusna. wadah handphone Ieu basajan tur easty masang, teu parabot anu diperlukeun, ngan pulas screw di Amrik teh. kasaluyuan lega, wadah handphone ieu tiasa cocog sareng bicycles, motor, strollers, jeung sajabana, sarta bisa cocog jeung sagala jenis handphone na tablet of 3.5-10.5 inci.
Aksésoratorium Universal Mobile Mobile Mobile Mobile Power Coldor

Aksésoratorium Universal Mobile Mobile Mobile Mobile Power Coldor

Pengakas anu langkung ageung pikeun tablet sareng telepon sélulérTangtungan anu dipikaresep Universal Ngahijikeun "Kualitas kelas mimiti sareng desain elegan sareng staris". Éta basajan pikeun dipasang sareng tiasa dipasang dina korsi tukang mobil tanpa alat. Anjeun ogé tiasa ngahasing hiburan korsi pungkur anu sampurna dina mobil. Backét ieu nganggo hampang silikon pikeun ningkatkeun gesekan sareng mastikeun alat anjeun moal dieunakeun. Hering boga sababaraha karajaan, tiasa diterapkeun sadayana 2-10.5 inci telepon sélulér sareng tablet nyusun kompet, gratis pikeun milih visi ningali.
Kualitas opat kali darajat telepon sélulér Luhur Letaptna Desktop Desktop tablet Suer Mobile

Kualitas opat kali darajat telepon sélulér Luhur Letaptna Desktop Desktop tablet Suer Mobile

Fitur 1: Tempat anu kahadéan: desktop pikeun kantor, bumi, piano, tiasa muka langsung, diajarna ngagunakeunFitur 2: Cocog: Telepon sélulér - 4-12.9 inci sareng tablet anu gaduh switch gratisFitur 3: Silica Gél Gél, henteu dieunakeun, non-clingeFitur 4: Beurat Bodas Babing Béntang henteu ngocok beurat logam dasar, opat juru silikon silikon anti-ski-skidFitur 5: Pitunjuk Lital Bit Bit Gital Bit 360 ° Roti, stabil lemesFitur 6: Ulah meungpeuk garis tetempoan, henteu ngeusian panyesuaian screw place
Harga borongan 360 Méja Cell adjustable Gunung Laptop Tablet Nangtung Holder Telepon Mobile Desktop

Harga borongan 360 Méja Cell adjustable Gunung Laptop Tablet Nangtung Holder Telepon Mobile Desktop

Fitur 1: Tempat anu tiasa dianggo:  Desktop pikeun kantor, imah, piano, bisa muka pamakéan langsung,  Belajar ngagunakeunFitur 2:  Cocok: handphone -4-12.9 inci handphone jeung tablet bebas pindah vertikal jeung horizontalFitur 3: panyalindungan silika gél, non-slip, non-scratch Amrik dijieunna tina bahan silika gélFitur 4: beurat logam dukungan padet henteu ngagoncangkeun beurat logam dasar, opat sudut dasar silikon anti skid stabilFitur 5:  Rotasi arah Arah sirah bola 360° rotasi pinuh Angle, stabil jeung lemes  Fitur 5: teu meungpeuk garis tetempoan, teu ngeusian spasi base adjustment screw bisa disassembled jeung neundeun merenahFitur 6:  Rentang jangkungna adjustable 30-50cm cocog pikeun skenario béda    Waktos pangiriman produk: Taya titik moQ 500 PCS 50 poé pikeun angkatan kahiji, 25 poé sanggeus
Palanggan Kahiji, Kualitas Mimiti

OEM
& LAYANAN ODM

Kami taat kana tujuan "pelanggan heula, kualitas heula", sareng teras-terasan ngembangkeun produk énggal pikeun nyumponan kabutuhan pribadi konsumén kami. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas produk anu gaduh telepon kami, kami mastikeun ngadalikeun kualitas tina bahan baku dugi ka produksi, inspeksi 100% sateuacan dikintun. Urang bakal ngembangkeun produk kualitas luhur, nyayogikeun jasa kualitas luhur, sareng ningkatkeun kamampuan konsumén urang. Kami daék kerjasama sareng konsumén pikeun pamekaran jangka panjang. Téhnologi Tengda Khusus co co., LTD. nyayogikeun anu gaduh telepon pangsaéna pikeun konsumén global. Kéngingkeun langkung seueur rinci ngeunaan anu gaduh telepon borongan, kontak ayeuna!

KASUS

Kami tiasa nyayogikeun OEM / ODM, barang inventarisasi, jasa pemasok Amazon, ogé desain paket, percetakan labél sareng ngirim barang ka jasa FBA. Kami bakal ngembangkeun produk kualitas luhur, nyayogikeun jasa kualitas luhur sareng ningkatkeun kamampuan konsumén urang. Kami daék kerjasama sareng konsumén pikeun pangwangunan jangka panjang.

MACA DEUI
Portabel

Portabel

Watar galangkat aluminium dijieun tina bahan aluminin kualitas aluminium sareng. Jadi basajan sareng kuat sareng bawé lebar ngadamel laptopan nangtung stabil stabil sareng tanpa oyag; Kopume ganda tiasa dituang dina lebar, sareng dua laptop tiasa disimpen vaktik dina waktos anu sareng waktos. Pad karét sareng témbok karét pak topok ngaktifkeun parangkat éléktronik sabalikna sareng disimpen disimpen dina desktop dina kurungan.
TENTANG KAMI

Nyayogikeun OEM / ODM

Shenzhen Special Tengda Technology Co., Ltd. perenahna di kota Shenzhen, propinsi Guangdong, caket Hong Kong sareng port Yantian, kaayaan logistik anu merenah, produksi sareng borong stent ponsel sareng kurung tablet langkung ti tujuh taun, pabrik nutupan legana 2500 méter pasagi, kalayan langkung ti 40 padamel, 6 lini produksi, QC& Peralatan mesin uji QA, urang tiasa ngahasilkeun langkung ti 150000 set telepon tahan awét unggal bulan.

 


Kami ngahususkeun kana desain, kapang, pabrik, diobral sareng jasa sababaraha produk stand, sapertos telepon telepon magnét, telepon pikeun sapédah, mobil kaca mobil Produk kami populér pisan di Amérika Kalér, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

 


Urang tiasa nyayogikeun OEM / ODM, barang inventarisasi, jasa pemasok Amazon, ogé desain paket, percetakan labél sareng ngirim barang ka jasa FBA. Kami bakal nyayogikeun solusi pikeun ngabantosan konsumén urang ngahontal kasuksésan anu langkung ageung. Kami ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun. Hubungi kami langsung.

BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    Basa ayeuna:Sundanese