Panyekel Telepon Sareng Pembuatan Tablet Bracket Sareng Grosir
Bahasa

Tentang Kami

Imah > Tentang Kami

  • TENTANG KAMI
    Nyayogikeun OEM / ODM

    Shenzhen Special Tengda Technology Co., Ltd. perenahna di kota Shenzhen, propinsi Guangdong, caket Hong Kong sareng port Yantian, kaayaan logistik anu merenah, produksi sareng borong stent hapé sareng kurung tablet langkung ti 7 taun, pabrik nutupan legana 2500 méter pasagi, kalayan langkung ti 40 padamel, 6 lini produksi, QC
    & Peralatan mesin uji QA, urang tiasa ngahasilkeun langkung ti 150000 set telepon tahan awét unggal bulan.

     


    Kami ngahususkeun kana desain, kapang, pabrik, penjualan sareng jasa sababaraha produk stand, sapertos telepon telepon magnét, telepon pikeun sapédah, mobil kaca mobil Kami tujuan pikeun ngahasilkeun sareng nawiskeun anu gaduh telepon anu pangsaéna pikeun konsumén. Produk kami populér pisan di Amérika Kalér, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

     


    Urang tiasa nyayogikeun jasa OEM / ODM, barang inventarisasi, jasa pemasok Amazon, ogé desain paket, percetakan labél sareng ngirim barang kana jasa FBA. Kami bakal nyayogikeun solusi anu gaduh telepon borong anu pangsaéna pikeun ngabantosan konsumén urang ngahontal kasuksésan anu langkung ageung. Kami ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun. Hubungi kami langsung.

POS KOMUNITAS

Kami taat kana tujuan "pelanggan heula, kualitas heula", sareng teras-terasan ngembangkeun produk énggal pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan.

Profil Perusahaan
Profil Perusahaan
Tengda khusus khusus dina méja tablet anu tiasa disetél kalayan luhur, wadah telepon awét. Nelepon ayeuna!
Acara perusahaan
Acara perusahaan
Tengda khusus, pabrikan anu gaduh telepon top 2020 nawiskeun telepon sélulér kualitas luhur kalayan harga pabrik. Hubungi ayeuna!
  • TAROS KAMI
    Dupi anjeun gaduh patarosan?
    Kami komitmen pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangsaéna kalayan harga anu paling kalapa. Kusabab kitu, kami leres-leres ngundang sadaya perusahaan anu minat pikeun ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.
Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.
Gantelkeun: