Panyekel Telepon Sareng Pembuatan Tablet Bracket Sareng Grosir
Bahasa

Produk

POPSOCKET
POPSOCKET
视频 2021-02-27 18:24:21.Produk nu gaduh precision tinggi. Éta parantos ngalaman pangubaran stamping anu dirarancang pikeun ningkatkeun katepatan produk.
Telepon sudut telepon sélulér telepon adjustable multi sudut
Telepon sudut telepon sélulér telepon adjustable multi sudut
视频 2021-02-27 12:18:08.Produk ieu nawiskeun dukungan anu raoseun sareng lemes lemes. Pikeun anu resep bobo hawa seger, ieu bakal matak ngarawat.
2 dina 1 Tembok Desktop Tablet Nangtoskeun Dapur Tablet Gunung Stand Telepon Panyekel
2 dina 1 Tembok Desktop Tablet Nangtoskeun Dapur Tablet Gunung Stand Telepon Panyekel
OD6B / WFitur:2-di-1 Dapur Gunung StandJanten tablet anjeun cocog sareng ruang dapur modéren anjeun kalayan 2-in-1 Dapur Gunung Stand.Dibungkus ku 2 pangkalan dipasang dimana-mana, tablet ieu gampang dipasang dina témbok atanapi handapeun kabinét, wadah tablet kai pikeun dapur, wadah maca anu hurung, tahan buku atanapi nangtung nangtung sareng suku na anu mekar dina permukaan méja atanapi méja.Panyekel dapur pawon ngagaduhan wadah puteran 360 derajat, ditambah sababaraha pivoting sareng puteran sendi. Tombol pelepasan gancang ngamungkinkeun panyabutan tablet anu gampang tina wadah anu tiasa di-resizable, sareng stand lipatan kompak kanggo panyimpenan gampang nalika henteu dianggo.
Universal Palang-Bentuk fléksibel DIY Telepon Tablet Panyekel
Universal Palang-Bentuk fléksibel DIY Telepon Tablet Panyekel
GD0087Fitur: 1. Suku bentuk silang diwangun tina bahan anu fleksibel, anu ngajantenkeun fleksibel pikeun DIY dina bentuk naon waé2. Penampilan lemes, tahan gores, fleksibel sareng praktis.3. Cocog sareng ukuran anu bénten sapertos iPad, iPad Mini, iPad 4, iPad 2, iPad 34. Sababaraha cara ngagunakeunana, éta tiasa janten cangkéng atanapi pigura pangrojong ngalangkungan hiji suku5. Stabil ngalereskeun tablet dina méja, curhat mobil, korsi deui, gagang koper sareng seueur kasempetan anu sanés
Universal Multi-Fungsi Spider Spider Flexible Grip Hang Mount Stand Telepon Holder
Universal Multi-Fungsi Spider Spider Flexible Grip Hang Mount Stand Telepon Holder
GG016BMultifungsi Puguh Ranjang Flexible Spider Car Tablet Panyekel Telepon Kanggo Telepon Telepon Ipad
Holder Telepon Spider Berkualitas Berdiri Tablet Cell Phone Tilepan Mount
Holder Telepon Spider Berkualitas Berdiri Tablet Cell Phone Tilepan Mount
GG016A..Multifungsi Puguh Ranjang Flexible Spider Car Tablet Panyekel Telepon Kanggo Telepon Telepon IpadUniversal Multi-Function Spider Spider Flexible Grip Hang Mount Stand Telepon Holder, Spider Telepon PanyekelBahan: Alloy Aluminium + ABS + Silikon
Universal Holder Cross-Shaped DIY Tablet Holder kalayan Stand Expandable sareng Grid pikeun Tablet
Universal Holder Cross-Shaped DIY Tablet Holder kalayan Stand Expandable sareng Grid pikeun Tablet
GD0086Fitur: 1. Suku bentuk silang diwangun tina bahan anu fleksibel, anu ngajantenkeun fleksibel pikeun DIY dina bentuk naon waé2. Penampilan lemes, tahan gores, fleksibel sareng praktis.3. Cocog sareng ukuran anu bénten sapertos iPad, iPad Mini, iPad 4, iPad 2, iPad 34. Sababaraha cara ngagunakeunana, éta tiasa janten cangkéng atanapi pigura pangrojong ngalangkungan hiji suku5. Stabil ngalereskeun tablet dina méja, curhat mobil, korsi deui, gagang koper sareng seueur kasempetan anu sanés
Holder Desktop Mobile Phone Stand Telepon sareng Tablet Holder Aluminium adjustable Desktop Stand
Holder Desktop Mobile Phone Stand Telepon sareng Tablet Holder Aluminium adjustable Desktop Stand
FD1A.1. Desain khusus kanggo telepon sélulér sareng tablet2. Paduan Aluminium Aeronautika sareng bahan Silikon3. Desain minimalis, angkat gratis sareng manjang4. sudut adjustable
Holder Universal Foldable Holder adjustable Desktop Mini Panyekel Telepon Pisan pikeun iPhone iPad Air Panyekel Telepon Ponsel
Holder Universal Foldable Holder adjustable Desktop Mini Panyekel Telepon Pisan pikeun iPhone iPad Air Panyekel Telepon Ponsel
OD9Panyekel Rojong Tablet Cell PC AnyarTelepon PC Tablet Stand + Gampang Dipaké + Angle adjustable + Holder TeleponPanyekel Telepon Handphone + Desktop + Tablet Pangrojong StandHolder Stand Pikeun iPhone 7 6 6s Plus 5S 5 5C Pikeun iPad Air 2 Mini 2 3 4
2021 trend adjustable desk nangtung nangtung portabel tabel tiasa dilipat aluminium laptop dipasang
2021 trend adjustable desk nangtung nangtung portabel tabel tiasa dilipat aluminium laptop dipasang
LT8Fitur:1.6 ANGELES ADJUSTABLE: Jangkungna tiasa diatur (6 posisi) 5.5-15.5cm kanggo ningkatna aliran udara sareng ningali nyaman, maca, ngagambar sareng ngetik.Paranti anu pas: Cocog dugi ka komputer laptop sareng Notebook 15.6 inci, cocog sareng MacBook, iMac, iPad, Microsoft Surface Pro, Galaxy Tab, Notebook, ThinkPad, Lenovo, Dell, Hp sareng seueur deui.2.Desain FOLDABLE & PORTABLE- Instan dilarapkeun sareng tilepan. Gampang disimpen, sareng nyéépkeun pisan; Merenah dibawa, anjeun tiasa nyimpen kana ransel atanapi kantong. Cocog pikeun dianggo di bumi, kantor, ker, ngumbara, sakola, hotél sareng seueur deui. Bawa sareng anjeun dimana-mana sabab tiasa dilipat sareng enteng.3. Desain anu Endah: CNC-mesin tina alloy aluminium anodized, kalayan keusik anu dibeledug sareng prosés disikat.
Moutik-Vertical Laptop Stand Desktop Aluminium Laptop Holder Adjustable LT4
Moutik-Vertical Laptop Stand Desktop Aluminium Laptop Holder Adjustable LT4
Fitur:1. UNIVERSAL FIT: Stand portable ieu nawiskeun kasaluyuan universal, ogé ngaluyukeun lébarna tina 1.3-7.3cm, tiasa nampung sabagéan ageung tablet laptop mulai tina 11 inci-17 inci.Struktur 2.STURDY: Panyekel notebook nyaéta mesin CNC tina bahan paduan aluminium anodized, anu awét pisan sareng tahan-gores, moal ngocok nalika dianggo. Éta aksésori méja anggo sareng tambahan elegan pikeun ruang kerja naon waé.3. Standar LAPTOP CONVENIENT: Produk ieu ngabantosan anjeun pikeun ngatur alat-alat anjeun, ngajagi tina tumpukan ogé ngahémat anjeun sakedik rohangan dina méja anjeun, nambihan éstétika kantor anjeun umum. Cocog pikeun kantor bisnis, kamar tidur, ruang tamu, bumi.4.NON-SLIP SILICONE: Pigura umum awét pikeun nahan alat anjeun dina tempatna tanpa ragrag. Pad silikon anti-slip dilebetkeun kana dasarna& sakuriling alur pikeun maksimalkeun pungsi panyalindungan, pastikeun laptop anjeun henteu kagores iraha waé anjeun lebet dina jero.5. Jembar slot anu cocog: Lebar pendirian tiasa disaluyukeun tina 1,3 dugi ka 7,3cm, nganggo rengkuh hex kalebet dina sekrup di handapeun. Éta henteu meryogikeun pamasangan nanaon
Moutik-Adjustable laptop nangtung nangtung notebook nangtung gunung aluminium alloy LT5
Moutik-Adjustable laptop nangtung nangtung notebook nangtung gunung aluminium alloy LT5
Fitur:1. Dock dock adjustable lebar nangtung, nyepeng dua laptop sacara vertikal dina waktos anu sami.2. Lebar anu tiasa diatur: tiasa diatur pikeun lébar léptop anu kandelna 11 mm dugi ka 41 mm. Anjeun tiasa nyaluyukeun sekrup pikeun ngencangkeun kana ukuran anu leres.3. Stabil sareng aman: Pad karét sareng témbok karét tina wadah ngamungkinkeun alat éléktronik pikeun nangtung pageuh sareng stabil dina méja dina wadah éta.4. Aluminium Alloy: Stand laptop nangtung didamel tina bahan paduan aluminium kualitas luhur. Desain saderhana sareng kuat sareng dasar anu jembar ngajantenkeun wadah laptop stabil sareng bébas-goyangan.5. Kompatibilitas lega: Stand ieu sanés ngan ukur pikeun macbook pro sareng laptop sanésna, tapi ogé pikeun telepon sélulér, e-book, tablet atanapi buku (bookend).
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese