Panyekel Telepon Sareng Pembuatan Tablet Bracket Sareng Grosir
Bahasa

Desktop Nangtung

Telepon sudut telepon sélulér telepon adjustable multi sudut
Telepon sudut telepon sélulér telepon adjustable multi sudut
视频 2021-02-27 12:18:08.Produk ieu nawiskeun dukungan anu raoseun sareng lemes lemes. Pikeun anu resep bobo hawa seger, ieu bakal matak ngarawat.
2 dina 1 Tembok Desktop Tablet Nangtoskeun Dapur Tablet Gunung Stand Telepon Panyekel
2 dina 1 Tembok Desktop Tablet Nangtoskeun Dapur Tablet Gunung Stand Telepon Panyekel
OD6B / WFitur:2-di-1 Dapur Gunung StandJanten tablet anjeun cocog sareng ruang dapur modéren anjeun kalayan 2-in-1 Dapur Gunung Stand.Dibungkus ku 2 pangkalan dipasang dimana-mana, tablet ieu gampang dipasang dina témbok atanapi handapeun kabinét, wadah tablet kai pikeun dapur, wadah maca anu hurung, tahan buku atanapi nangtung nangtung sareng suku na anu mekar dina permukaan méja atanapi méja.Panyekel dapur pawon ngagaduhan wadah puteran 360 derajat, ditambah sababaraha pivoting sareng puteran sendi. Tombol pelepasan gancang ngamungkinkeun panyabutan tablet anu gampang tina wadah anu tiasa di-resizable, sareng stand lipatan kompak kanggo panyimpenan gampang nalika henteu dianggo.
Universal Palang-Bentuk fléksibel DIY Telepon Tablet Panyekel
Universal Palang-Bentuk fléksibel DIY Telepon Tablet Panyekel
GD0087Fitur: 1. Suku bentuk silang diwangun tina bahan anu fleksibel, anu ngajantenkeun fleksibel pikeun DIY dina bentuk naon waé2. Penampilan lemes, tahan gores, fleksibel sareng praktis.3. Cocog sareng ukuran anu bénten sapertos iPad, iPad Mini, iPad 4, iPad 2, iPad 34. Sababaraha cara ngagunakeunana, éta tiasa janten cangkéng atanapi pigura pangrojong ngalangkungan hiji suku5. Stabil ngalereskeun tablet dina méja, curhat mobil, korsi deui, gagang koper sareng seueur kasempetan anu sanés
Universal Multi-Fungsi Spider Spider Flexible Grip Hang Mount Stand Telepon Holder
Universal Multi-Fungsi Spider Spider Flexible Grip Hang Mount Stand Telepon Holder
GG016BMultifungsi Puguh Ranjang Flexible Spider Car Tablet Panyekel Telepon Kanggo Telepon Telepon Ipad
Holder Telepon Spider Berkualitas Berdiri Tablet Cell Phone Tilepan Mount
Holder Telepon Spider Berkualitas Berdiri Tablet Cell Phone Tilepan Mount
GG016A..Multifungsi Puguh Ranjang Flexible Spider Car Tablet Panyekel Telepon Kanggo Telepon Telepon IpadUniversal Multi-Function Spider Spider Flexible Grip Hang Mount Stand Telepon Holder, Spider Telepon PanyekelBahan: Alloy Aluminium + ABS + Silikon
Universal Holder Cross-Shaped DIY Tablet Holder kalayan Stand Expandable sareng Grid pikeun Tablet
Universal Holder Cross-Shaped DIY Tablet Holder kalayan Stand Expandable sareng Grid pikeun Tablet
GD0086Fitur: 1. Suku bentuk silang diwangun tina bahan anu fleksibel, anu ngajantenkeun fleksibel pikeun DIY dina bentuk naon waé2. Penampilan lemes, tahan gores, fleksibel sareng praktis.3. Cocog sareng ukuran anu bénten sapertos iPad, iPad Mini, iPad 4, iPad 2, iPad 34. Sababaraha cara ngagunakeunana, éta tiasa janten cangkéng atanapi pigura pangrojong ngalangkungan hiji suku5. Stabil ngalereskeun tablet dina méja, curhat mobil, korsi deui, gagang koper sareng seueur kasempetan anu sanés
Holder Desktop Mobile Phone Stand Telepon sareng Tablet Holder Aluminium adjustable Desktop Stand
Holder Desktop Mobile Phone Stand Telepon sareng Tablet Holder Aluminium adjustable Desktop Stand
FD1A.1. Desain khusus kanggo telepon sélulér sareng tablet2. Paduan Aluminium Aeronautika sareng bahan Silikon3. Desain minimalis, angkat gratis sareng manjang4. sudut adjustable
Holder Universal Foldable Holder adjustable Desktop Mini Panyekel Telepon Pisan pikeun iPhone iPad Air Panyekel Telepon Ponsel
Holder Universal Foldable Holder adjustable Desktop Mini Panyekel Telepon Pisan pikeun iPhone iPad Air Panyekel Telepon Ponsel
OD9Panyekel Rojong Tablet Cell PC AnyarTelepon PC Tablet Stand + Gampang Dipaké + Angle adjustable + Holder TeleponPanyekel Telepon Handphone + Desktop + Tablet Pangrojong StandHolder Stand Pikeun iPhone 7 6 6s Plus 5S 5 5C Pikeun iPad Air 2 Mini 2 3 4
Meja catur telepon Gaya Cina nangtung pas 4-9.7 inci méja desktop telepon sélulér
Meja catur telepon Gaya Cina nangtung pas 4-9.7 inci méja desktop telepon sélulér
OD4Prospek pangembangan produk ieu diaku ku seueur palanggan.Pangadeg tablet pc Kualitas Anu Paling saé Aluminium alloy multifunction Easy carring tilepan telepon desktop.Desain méja telepon anyar ngagaduhan gelar 360 tablet universal anu ngagaduhan pc.Panyekel telepon méja 360 Sél Ponsel Desktop Tablet Stand Holder Meja Méja Cell Hand Stand Wholesale.Panyekel tablet anu tiasa dilipat Kompatibilitas anu kuat telepon tablet telepon fleksibel na nangtung 2021 trend.
Kualitas tilepan kualitas hadé telepon sélulér nangtung 360 puteran smartphone ABS logam pikeun méja
Kualitas tilepan kualitas hadé telepon sélulér nangtung 360 puteran smartphone ABS logam pikeun méja
FD4Produkna kasohor pisan di industri anu seueur palanggan ngagunakeun pinuh ku éta.Pamakéan: Universal Telepon StandFitur: 360 Gelar NgilirKata kunci: Holder Ponsel Telepon Panyekel
Ponsel Tablet Panyekel Aluminium Alloy Cellphone Tablet Stand
Ponsel Tablet Panyekel Aluminium Alloy Cellphone Tablet Stand
GL059.Fitur:Aluminium padetAwak aluminium awét, kalayan konstruksi anu kokoh, tiasa nahan telepon anjeun sacara mantep.Anti Goresan & anti licinPad silikon anti gores anu ngagedéan masihan anjeun panyalindungan anu pantes bahkan bisi telepon anjeun dihapus.Desain StylishRengse elegan muji kaseueuran alat (khususna pikeun iPads), duanana dina warna sareng gaya.
Multifungsi Tablet Nangtung OD2
Multifungsi Tablet Nangtung OD2
Multifungsi Tablet Nangtung OD2.Ngagunakeun produk ieu tiasa ngabantosan ngirangan pangaruh pribadi kana lingkungan. Éta pisan nyumbang kana pangirangan tapak suku karbon.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese