Adjustable Multi-Angle Laptop Stand Compatible with MacBook Pro / Air, Apple Laptop, 11-15.6 "Notebook sareng Tablet Desktop Space-Saving Holder sareng Anti-Slip Silicone Pad GL054A

Adjustable Multi-Angle Laptop Stand Compatible with MacBook Pro / Air, Apple Laptop, 11-15.6 "Notebook sareng Tablet Desktop Space-Saving Holder sareng Anti-Slip Silicone Pad GL054A

Fitur :


Digedekeun silikon anti-dieunakeun ujung na bantalan Silikon.


18 darajat Laptop ningali élévasi ningkatna sikep anu saé sareng ngirangan galur dina panon sareng beuheung.


KOMPATIBITAS LUAR BIASA: Moutik desktop nangtung cocog pikeun laptop naon antara 11- 15.6 ", sapertos Apple Macbook, Mackbook Air, Macbook Pro sareng seueur deui.


Désainer ÉGGONOMI: Riser laptop pikeun méja nawiskeun anjeun sudut anu raoseun pikeun ngetik sareng ningali pikeun ngégél nyeri tina beuheung sareng taktak.


MANTAP
& BADAN ALUMINI PANAS: Stand komputer komputer anu stabil nyayogikeun stabilitas anu pantes sareng bantalan silikon anti-slip sacara efektif bakal mayungan laptop anjeun tina karuksakan.


CONVENIENT TO CARRY: Desain anu tiasa dilipat sareng beurat entéh (sakitar 25oz) ngagampangkeun nempatkeun méja laptop ieu kana kantong anjeun sareng angkat ka kantor, bar kopi sareng dimana waé anjeun badé angkat. Ogé méja laptop pikeun sayah dina ranjang atanapi sofa.


JAGA NEAT
& SAVE SPACE: Fitur manajemén kabel dina tonggong nangtung ieu ngamungkinkeun ngatur kabel ngecas kalayan rapih sareng fitur lipat na ngabantuan ngahémat rohangan pikeun nyieun lingkungan anu saderhana sareng bersih bari henteu dianggo.


TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

+86-13312979384

Telepon:

+86-0755-28504323

WhatsApp:

13312979384

WeChat:

13312979384

Bahan

Silikon + Aluminium + alloy

Warna

Pérak

Beurat produk

450g

Alat anu cocog

Universal pikeun telepon kalayan lébar 5,8-10

Ukuran bungkusan

53 * 40 * 29cm , 24 pcs / karton    14,68kg

MOQ

200PCS

Waktos pangiriman

3-7 dinten saatos konfirmasi pesenan pameseran

Ukuran Produk

240 * 240 * 12mm  

Catetan:

- Punten tingali kana pangukuranna. Kasalahan ngukur alit diidinan dina kisaran normal.

- Bisa jadi aya sakedik bédana warna kusabab monitor, kaméra atanapi faktor sanés, mangga tingali kana barang fisik.


Pakét Kalebet:

1 x Panyekel Telepon Meja Tablet  


Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.
Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
    Basa ayeuna:Sundanese