Panyekel Telepon Sareng Pembuatan Tablet Bracket Sareng Grosir
Bahasa
Universal Palang-Bentuk fléksibel DIY Telepon Tablet Panyekel

Universal Palang-Bentuk fléksibel DIY Telepon Tablet Panyekel

GD0087
Fitur:

1. Suku bentuk silang diwangun tina bahan anu fleksibel, anu ngajantenkeun fleksibel pikeun DIY dina bentuk naon waé

2. Penampilan lemes, tahan gores, fleksibel sareng praktis.

3. Cocog sareng ukuran anu bénten sapertos iPad, iPad Mini, iPad 4, iPad 2, iPad 3

4. Sababaraha cara ngagunakeunana, éta tiasa janten cangkéng atanapi pigura pangrojong ngalangkungan hiji suku

5. Stabil ngalereskeun tablet dina méja, curhat mobil, korsi deui, gagang koper sareng seueur kasempetan anu sanés
TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

+86-13392832749

Telepon:

+86-0755-28504323

WhatsApp:

13392832749

WeChat:

13392832749
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.
Gantelkeun:
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese