2 di 1 Tembok Desktop Tablet Nangtung Dapur Tablet Gunung Stand Phone Holder

SEND INQUIRY AYEUNA
SKU
GT0030
Ngaran Produk
Panyekel tablet dapur Moutik
Wewengkon Aplikasi
Kantor Imah Dapur Desktop Live Learning
Fitur Utama1
Kasaluyuan lega: cocog sareng telepon sélulér 5-12 inci sareng tablet
Fitur konci2
Tilep kompak pikeun neundeun gampang sareng portabilitas
Fitur Utama3
Sababaraha sendi fléksibel sareng wadah puteran 360 derajat
Beurat produk
550G
Ukuran produk
Dilipat ukuran 22.8*4.6CM collet ukuran 13.6*6.4CM
Ukuran karton
50*43*32CM
SEND INQUIRY AYEUNA
Kirim panalungtikan anjeun

2 di 1 Tembok Desktop Tablet Nangtung Dapur Tablet Gunung Stand Phone Holder


Panyekel tablet dapur Moutik dibuntel sareng 2 dasar gunung-di mana waé, tablet ieu gampang dipasang dina témbok atanapi handapeun kabinét, atanapi bahkan diselipkeun kana saku korsi korsi kapal terbang! Ngadegna ogé tiasa ditampilkeun tegak kalayan sukuna anu ngembang dina permukaan méja atanapi counter. Éta gaduh wadah puteran 360 derajat, ditambah sababaraha sendi pivoting sareng puteran. Tombol pelepasan gancang ngamungkinkeun pikeun gampang nyelapkeun sareng ngaleupaskeun tablet dina wadah anu tiasa disaluyukeun, sareng nangtung ngalipet kompak pikeun gampang disimpen nalika henteu dianggo. Ogé kaasup hiji stylus elegan jeung tether elastis, ditambah hiji nyekel-cekel merenah dina beuheung stand urang.

Bubuka produk

Ngeunaan item ieu


PANDANGAN HORIZONTAL JEUNG VERTIKAL: Panyekel telepon mobil tiasa dicekel sacara horisontal sareng vertikal. Ieu mangrupakeun ide nu sae mun anjeun peryogi telepon anjeun pikeun ngalakukeun GPS dina mobil atawa lalajo pilem dina pintonan horizontal. Punten dicatet yén éta kedah nyangkut dina permukaan anu mulus, sareng telepon anjeun ngan ukur tiasa dicas dina posisi horizontal.

Kasaluyuan universal:The mobil telepon Gunung bisa lega nyocogkeun telepon ti 3,5 inci nepi ka 6,8 inci, kayaning iPhone XS / XS Mas / XR / X / 8/8 + / 7/7 + / SE / 6s / 6 + / 5s / 4, Samsung Galaxy S10/S9/S8/S7/S6/S5/S4, HTC, LG, Nexus, Nokia, jeung alat GPS séjén.

Rotasi 360 derajat: Panyekel telepon mobil dilengkepan ku pangkalan anu tiasa diputar 360 derajat. Anjeun tiasa nyaluyukeun sudut mana waé anu anjeun raoskeun, janten anjeun henteu kedah sering nyaluyukeun sudut nalika anjeun dina mobil, anu ngajamin kasalametan anjeun nalika nyetir, ngobrol, nganapigasi, daptar musik atanapi ngecas.

STABIL JEUNG TANPA KARUSAK DASHBOARD MOBIL:Handapeun wadah telepon mobil didamel tina lémpél téknologi tinggi, anu tiasa dicabut, tiasa dianggo deui sareng tiasa diumbah. Sajaba ti éta, éta moal ninggalkeun résidu dina dasbor. Hatur nuhun kana bantalan karét anu caket, telepon anjeun bakal jauh tina nabrak, goresan sareng ngalayang, sanaos aya ngerem darurat, lirén ngadadak sareng péngkolan anu seukeut.

Résistansi panonpoé:Telepon mobil dipasang kalayan desain panutup cangkang slop tiasa ngajagi alat anjeun tina panas sinar panonpoé. Anu langkung penting, anjeun masih tiasa ningali layar sacara jelas dina korsi anjeun nalika aya di handapeun panonpoé. Teu hariwang deui lampu anu dipantulkeun bakal mangaruhan pandangan anjeun.

Parameter produk
Modél NO.
GT0030
skenario lumaku
Kantor Imah Dapur Desktop Live Learning
Ukuran
Dilipat ukuran 22.8*4.6CM collet ukuran 13.6*6.4CM
Mérek dagang
Moutik
Ngaran Produk
Panyekel tablet dapur Moutik
Bahan Produk
alloy aluminium + ABS + Silikon
Beurat barang
550G
Disaluyukeun
OEM / ODM
Rincian produk

Fitur produk
        
kasaluyuan kuat, bisa muterkeun 360 derajat

Modél ieu nyiptakeun sudut pandang anu sampurna, kalayan 3 sambungan anu fleksibel sareng wadah puteran 360 derajat.  Éta tiasa cocog sareng sél 5-12 inci sareng talebet, sareng éta saé pikeun bumi, ranjang, kantor sareng kasempetan bisnis pikeun tampilan sareng interaksi handsfree. Naon deui, éta gampang narilep, panjang tilepan nyaéta 8 inci, éta pohara merenah pikeun ngalaksanakeun.

sendi fléksibel tur versatility

Modél ieu dijieunna tina bahan alloy aluminium, workmanship rupa, kalawan rengkuh héksagonal jero, Anjeun bisa nyaluyukeun tightness tina 3 titik bracket nu, nyaluyukeun sudut di will, milih arah pangalusna, inclination, rotasi jeung jangkungna papanggih Anjeun. kabutuhan. Dina sagala setélan instalasi, adjustability ngabogaan kamampuhan unparalleled, bisa narilep up atawa disimpen dina ragam kompak.

      
Gambar pabrik

FAQ
Naha stok produk perusahaan cekap?
Sumuhun, produk urang boga stock stock badag pikeun minuhan kaperluan konsumén urang.
Naon MOQ anjeun?
Simkuring gaduh sababaraha model di stock, No MOQ pikeun urutan sidang, Sababaraha Modél Ranging ti 100--3000 PCS.
Kumaha ngeunaan waktos kalungguhan?
waktos kalungguhan produksi masal téh gumantung kana urutan qty, ilaharna, 1000pcs, waktos kalungguhan téh 7 ~ 15 poé.
Naha urang tiasa nyayogikeun jasa OEM / ODM?
Leres, kami profésional& produsén ngalaman specializing dina ngarancang, manufaktur, jeung supplying rupa-rupa produk asesoris Telepon sarta kapang, utamana dina Telepon&Produk Tablet Holder.
Naha anjeun nawiskeun Jasa Sumber Produk?
Leres, kami tiasa nawiskeun jasa sumber tunggal pikeun ngabantosan anjeun ngahémat biaya sareng waktos pengiriman.
jasa kami
OEM atanapi ODM anu ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Ngirimkeun 5000 pcs dina 2 minggu pikeun pesenan biasa.


Telepon:
+86-13312979384
Telepon:
+86-0755-28504323
WhatsApp:
WeChat:
13312979384
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngawartosan syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
    Basa ayeuna:Sundanese

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun: