2 dina 1 Tembok Desktop Tablet Nangtoskeun Dapur Tablet Gunung Stand Telepon Panyekel

2 dina 1 Tembok Desktop Tablet Nangtoskeun Dapur Tablet Gunung Stand Telepon Panyekel

OD6B / W


Fitur:


2-di-1 Dapur Gunung Stand


Janten tablet anjeun cocog sareng ruang dapur modéren anjeun kalayan 2-in-1 Dapur Gunung Stand.


Dibungkus ku 2 pangkalan dipasang dimana-mana, tablet ieu gampang dipasang dina témbok atanapi handapeun kabinét, wadah tablet kai pikeun dapur, wadah maca anu hurung, tahan buku atanapi nangtung nangtung sareng suku na anu mekar dina permukaan méja atanapi méja.


Panyekel dapur pawon ngagaduhan wadah puteran 360 derajat, ditambah sababaraha pivoting sareng puteran sendi. Tombol pelepasan gancang ngamungkinkeun panyabutan tablet anu gampang tina wadah anu tiasa di-resizable, sareng stand lipatan kompak kanggo panyimpenan gampang nalika henteu dianggo.

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

+86-13312979384

Telepon:

+86-0755-28504323

WhatsApp:

13312979384

WeChat:

13312979384

Fitur:

2-di-1 Dapur Gunung Stand

Janten tablet anjeun cocog sareng ruang dapur modéren anjeun kalayan 2-in-1 Dapur Gunung Stand.

Dibungkus ku 2 pangkalan dipasang dimana-mana, tablet ieu gampang dipasang dina témbok atanapi handapeun kabinét, wadah tablet kai pikeun dapur, wadah maca anu hurung, tahan buku atanapi nangtung nangtung sareng suku na anu mekar dina permukaan méja atanapi méja.

Panyekel dapur pawon ngagaduhan wadah puteran 360 derajat, ditambah sababaraha pivoting sareng puteran sendi. Tombol pelepasan gancang ngamungkinkeun panyabutan tablet anu gampang tina wadah anu tiasa di-resizable, sareng stand lipatan kompak kanggo panyimpenan gampang nalika henteu dianggo.

Bahan

Paduan aluminium + ABS

Warna

Hideung , Bodas

Beurat

549g / 1.21lb

Jangkauan lega

12.5-19mm (4.9-7.5 inci)

Ukuran anu Cocog

4-10.5 "Telepon sélulér& Tablét

Naon Anjeun Kéngingkeun

1x Tembok DapurGunungs Dasar 

1xPanyekel Tablet

1 x Spasi

2 x Sekrup

Titik

KOMPATIBITU EXPANSIF - Thedapur dapur dipasang cocog pikeun smartphone sareng tablet tina 4 inci dugi 10,5 inci ponsel sareng tabletkaasup galaksi s9 tambah, Galaxy s9, Galaxy S8 Plus, Galaxy S8, Galaxy S7, Pikeun Iphone 8 Plus, 7 Plus, 7,6S, X, Moto G6, E4, E4 Plus, Z2 Force, PikeunHuawei Mate 10, P20 Lite, P20 Pro, Mate 9, KanggoIpad 9.7, mini 2, pro 10.5, Kanggo Samsung Galaxy Tab 7 inci, 8 inci, 9,7 inci.

GAMPANG Masang - The telepon dapurnangtungDesain unik nampung tilu modeu tampilan: méja, témbok, sareng handapeun kabinet. Mupus kakusutan sareng ngahémat rohangan ku suku basa logam anu tiasa dilegakeun. Sampurna pikeun ngalaksanakeun padamelan online atanapi seluler, interaksi sareng aplikasi, nonton video, browsing wéb online& Tambih deui.

 

Unggal sudut ditutupan - Dilengkepan sababaraha sendi anu fleksibel ditambah headpiece puteran 360 derajat, ieutablet dipasangnangtungnutupan unggal sudut tampilan. Awak alumunium anu langsing, tilep rapih kana bentuk anu ringkes, ramah-perjalanan, ngajantenkeun tempat méja hébat di bumi atanapi di jalan!

 

GUNUNG KUMAHA JEUNG - Dibungkus ku cradles ningkatna sareng sadaya pakakas anu diperyogikeun, ieu Tablét gunung nangtungtiasa gampang dipiceun sareng dipasang deui sakumaha anjeun meryogikeunana, sahingga gampang pikeun aksés média anjeun iraha sareng dimana anjeun meryogikeunana. Sampurna pikeun témbok kelas anjeun, méja kantor, atanapi di handapeun loket dapur anjeun!

 

GRATIS CLUTTER& PESAN GRATIS - Tetep dipasang sareng bersihkeun lokét, luhur méja, desktop atanapi nganggo nyalira kalayan halangan minimal tina suku logam. The méja countertop Gunung nangtung ngajaga alat supados langkung luhur mastikeun yén teu aya tumpahan cair anu bakal ngarusak atanapi ngotorkeun tablet nalika dianggo di dapur atanapi toko.

 

 

Panyekel anu tiasa disetél tiasa nahan sadayana iPads atanapi tablet anu sanés 4 dugi ka 10,5 "Tablet sareng Telepon

Pikeun Desktop / Countertop& Tembok / Kabinet Guna Dipasang

Dapur Tablet Mount gampang pikeun naék monitor anjeun nepi ka tingkat panon, Sampurna pikeun anjeun online, nonton TV, interaksi sareng aplikasi, nonton video, browsing wéb online nalika anjeun di dapur.

Éta ngagaduhan wadah puteran 360 derajat, ditambah sababaraha pivoting sareng puteran sendi. Tombol pelepasan gancang ngamungkinkeun panyabutan tablet anu gampang tina wadah anu tiasa di-resizable, sareng stand lipatan kompak kanggo panyimpenan gampang nalika henteu dianggo.



Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.
Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
    Basa ayeuna:Sundanese